Witajcie,
W przedostatni dzień wyzwania trzeba ujawnić swój talent. Postanowiłam że nie będę pisać o robieniu kartek, bo to dość oczywiste z racji tego że poświęcony jest temu cały blog.
Moim drugim talentem i pasją jednocześnie jest...
...( po tym zdjęciu można by rzec : robienie bałaganu, ale nie o to mi chodziło;)) gotowanie, pieczenie i eksperymentowanie w kuchni z dobrymi rezultatami:)
Przepraszam za jakość zdjęcia, ale moja kuchnia ( w zasadzie aneks kuchenny ) jest bardzo ciemna.
Życzę słońca,
Moniś-ka.
WOW to fajnie :) a co jest Twoim daniem popisowym? :)
OdpowiedzUsuńhmmm w sumie to ciężko mi określić, bo dania powtarzają się u mnie sporadycznie. Choć ostatnio usłyszałam że bigos;)
UsuńBardzo smakowity i fajny talent, ja to w kuchni to mam talent do przede wszystkim tego drugiego czyli bałaganu, pozdrawiam!
OdpowiedzUsuńKolorowy talent:)
OdpowiedzUsuń<3 Kocham gotować. I podobno mam talent do sosów. Nie jestem tylko pewna, czy do ich przyrządzania, czy pochłaniania... :-)
OdpowiedzUsuńNajlepiej do jednego i drugiego:)
UsuńCo zaserwujesz nam na kolację ?:)
OdpowiedzUsuńKolacje w naszym domu zazwyczaj przyrządza K., ja skupiam się na śniadaniach i obiadach:)
UsuńJa gotuje tylko proste potrawy. Chciałabym umieć czarować w kuchni.
OdpowiedzUsuńAle w prostocie tkwi siła:)
UsuńA co się tam gotuje dobrego?
OdpowiedzUsuńTestuję przepis Pascala na kurczaka z pieczoną kapustą :)
UsuńTeż lubię kuchenne rewolucje i ewolucje. Zwłaszcza dania wegetariańskie.
OdpowiedzUsuńJa dania wegetariańskie dopiero odkrywam, zakochałam się w pasztecie warzywnym i w sumie od tego się zaczęło :)
UsuńSmacznie wygląda to dzieło na patelni. :)
OdpowiedzUsuńA dziękuję, ale ostre "po zbóju" ;)
UsuńCo to za jedzonko?
OdpowiedzUsuńKurczak w sosie pomidorowo miodowym z pieczoną kapusta i salsą z pieczonej papryki:)
UsuńPożyteczny, smakowity i bardzo potrzebny talent! PS. Daj posmakować!
OdpowiedzUsuńZapraszam:)
Usuńooo takiego talentu to zazdroszczę :D bardzo przydatny ;D ja nie umiem łaczyć ze sobą składników, bez przepisów bym zginęła :D
OdpowiedzUsuńA kto powiedział że przepisy są złe, sama często z nich korzystam:)
UsuńTo nic trudnego, praktyka czayni mistrza - ja też cały czas ucz ę się czegoś nowego:)
OdpowiedzUsuńTaki talent to skarb! Fajnie Cię poznać od innej strony, no i okazuję się, że mamy podobne pasje...
OdpowiedzUsuńPozdrawiam